Vaslamarr replied

482 weeks ago

Evolio E450 Igo8 > nutshellurl.com/4hlnh

Show Spoiler

Evolio E450 Igo8

c244749286
admin spune: 3.06.2010 Are trasee de Camioane, aceleasi de la 450 , in plus ultima versiune Evomap 2.0 acopera Romania la 99% . Cu hartile sunt intr-adevar probleme. Daca problema persista poate fi un defect mecanic al sistemului de introducere a cardului si atunci am sa te rog sa-l trimiti la un service autorizat Evolio. am cumparat harta europa plus mai mult pentru ca am inteles ca are si rutele ptr camion. Din MENIUL PRINCIPAL intra in meniu SETARI, PARAMETRI TRASEU, iar acolo alege la tip vehicul : PIETON. Concluzia a fost aceeasi de fiecare data cand l-am folosit: daca nu cunosti drumul stai acasa sau mergi dupa indicatoare. Doru spune: 12.09.2008 In ce scop este slotul pentru cardul SD, la aparatul E400? Am introdus cardul, se vede in activesync dar atat. Care model se descurca cel mai bine afara? Ce imi poti recomanda Ciprian? Multumesc! . Toate produsele sale terge vnztor de la Favorii Salveaz vnztorul Produs: Second Hand, Ofer garanie Disponibilitate: - Vezi produse similare Pre: 10,00 RON Anuntul a expirat la: 03.12.2010, 20:11 Produs original Produse Similare Vezi toate produsele › Software GPS Tomtom - DVD GPS 1,00EUR Software GPS - CD Navigatie GPS - 30,00RON Software GPS - CD Navigatie GPS - 30,00RON Software GPS - Card harti Europa 350,00RON Software GPS - SD Card Navigatie 700,00RON Software GPS - Card SD Harta 150,00EUR Software GPS - AUDI RNS-E exclusiv 48,00RON Software GPS - Card SD ORIGINAL 450,00RON Software GPS - NISSAN Card Harti 450,00RON Software GPS - DVD800 NAVI HARTA 100,00RON Software GPS - FORD Focus Fiesta 650,00RON Software GPS - OPEL SD Card Harta 450,00RON Software GPS - Toyota SD Card 400,00RON Software GPS - Card SD Harta 150,00EUR Software GPS - Card TomTom 100,00RON Harti NOI pt. Forum - PDI ROMANIA SOFT DE NAVIGAIE PROBLEME Evolio E460 INCOMPATIBIL IGO (Primo,Amigo,MyWay) .

Pentru a schimba limba nu este necesar sa schimbi si windowsul. Ciprian spune: 6.01.2009 Salut Viorel, IGO8 este o aplicatie pentru WinCE, adica doar pentru device-ul care l-ai achizitionat. Ciprian spune: 29.01.2009 Laurentiu, Softul lui E205 nu are o astfel de restrictie, de a nu pastra jurnalul apelurilor, dar o sa intreb la producator daca se poate face ceva in aceasta privinta . 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, republicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. Nu merge numai cu executabilul comprimat! cauta un program pentru comprimare executabile,sau o versiune mai noua de igo(2009-2010).Evolio stau si prost cu ramii,se misca cam greu.urat aparat!! memorat BECKER TRAFFIC ASSIST HIGHSPEED . EvolioTeam spune: 15.10.2012 Salut! Pentru actualizarea hartilor pentru GPS-ul e300 trebuie trimis in service-ul nostru, iar actualizarea este contra cost. Ciprian spune: 27.10.2008 Dl. Daca tot nu sunt puse toate performantele Gps-ului macar sa le citim.

fruits free vector?server=main-server?? 8? ??? ??? ??? ????? ??Crack Mathcad 13Dru_Hill_feat_Redman-How_Deep_Is_Your_Love.mp3Gheorghe Zamfir-Unchained Melody mp38year boy sex with aunty peperonity.comfl studio mobile .apkfifamania superpatch 13 downloadMercyMe-I Can Only Imagine (Symphony Version) mp3Waptrick gta liberty city stories game

last edited 393 weeks ago by Vaslamarr
Please log in to post a reply.